Ukázka nadpisu

Pánevní dno postavené na nohy - vyšetření nohou na podoskopu

Tématem kurzu je vyšetření nohou na podoskopu, techniky uvolňování nohou a aktivace pánevního dna
Kurz je pojat jako soubor informací a zároveň praktický nácvik účinných postupů při těchto obtížích formou aktivace pánevního dna pod odborným vedením fyzioterapeutky Mgr. Hany Vanátové.

Jak vaše pánevní dno souvisí s nohama? Stojíte nohama pevně na zemi? Nosíte obuv, která funkci nohou a pánevního dna podporuje nebo naopak utlumuje? Může úzká bota s kulatou špičkou způsobit bolestivou menstruaci? Na tyto a mnohé další otázky naleznete odpověď v kurzu.
Zkrátka získáte dobré základy pro to, aby vaše pánevní dno dostalo ty nejlepší podmínky pro správné fungování a mohlo dát vám i např. močovému měchýři lepší oporu.  

Program kurzu:
vyšetření nohy na podoskopu
zjištění, jestli nosíte boty vhodné právě pro vaše nohy 
učení se techniky uvolňování nohou a jejich následné aktivace
objevení pánevního dno, učení se, jak jej vnímat, relaxovat a všechny jeho vrstvy zapojovat

Časová dotace kurzu: 5 vyučovacích hodin

Cena: 1 090 Kč (studenti 990 Kč), 
Formální výstupy kurzu: Osvědčení o absolvování kurzu, výukové materiály a pracovní listy

Lektor: Mgr. Hana Vanátová

Fyzioterapeutka, masérka a maminka. Pomáhá ženám, aby těhotenstvím a mateřstvím proplouvaly bez potíží. Fyzioterapeutka s více než 10letou praxí, ve které se specializuji na pánevní dno a vše s ním spojené. V roce 2015 po porodu na vlastní kůži pocítila, co znamená mít nástřih a další velká poranění, která potřebovala ošetřit a opečovat … Co se naučila na své vlastní cestě, na cestě za pánevním dnem bez bolesti, předává dál maminkám, které mají po porodu stejnou zkušenost https://hanavanatova.cz/

Kontakt:
 Tel.: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , +420 736 512 299

PŘIHLÁŠENÍ